No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ ribon for Fujitsu DL 1100 BM374/BC4310

Компатибилен
  • Производител: Anpoll
  • Шифра на мојтонер.мк: na.r.n940bk
  • ОЕМ шифра: BM374 BC4310
  • Достапност:
140.00 mkd / €2.28
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Fujitsu DL Serie: 1100, 1150, 1200, 1250, 700, 8300E, 8300E Plus, 8400E, 900

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.