No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ toner for Samsung ML-1630 (2k.) MLD1630A

Компатибилен
1.860,00 mkd
  • +
    -

 

SAMSUNG ML-1630, SAMSUNG ML-1630W, SAMSUNG SCX-4500, SAMSUNG SCX-4500W

SAMSUNG ML-1630, ML-1630W, SCX-4500, SCX-4500W

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software