No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ toner for Xerox Phaser 3330/3335/3345 (8.5k.) 106R03621

Компатибилен
1 690.00 mkd / €27.53
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Xerox Phaser-Serie 3330 DNI, 3330 V/DNI, 3330

Xerox Workcentre-Serie 3335 V/DNI, 3345 V/DNI, , I, IM, NI, 3335, 3345, 3335 D/NI, 3335 D/NIM, 3345 D/NI, 3345 D/NIM

Xerox WC-Serie 3345, 3345 D/NI, 3345 D/NIM, 3345 V/DNI

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.