No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

NS crtg. for Brother MFC J280W/J425W/J625DW/J6510DW yellow (9.6ml.) LC1220/1240Y

Компатибилен
110,00 mkd
  • +
    -

Brother DCP-J-Serie 525, 525 W, 725, 725 DW, 925, 925 DW

Brother MFC-J-Serie 6510, 6510 DW, 6710, 6710 DW, 6910, 6910 DW, 825, 825 DW, 280, 280 W, 430, 430 W, 625, 625 DW, 5910 DW, 5910

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software