No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

NS toner for Xerox P3428 (4k.) 106R1245 NT-CX3428C

Компатибилен
1.230,00 mkd
  • +
    -

Опис

Модели на машини

Xerox PH-Series 3428

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software