No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Orink crtg. for Epson St.RX420/425 black (290p.) C13T05514010, BK*E

Компатибилен
200.00 mkd / €3.25
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -
8ml 290pages/5%cov Epson Ink black C13TO55140 TO55140 C13T055140 T055140 T0551 TO551 C13TO5514010 TO55140 C13T05514010 T05514010 EPSON STYLUSPHOTOR240 STYLUS PHOTOR240 PHOTO R240 PHR240 STYLUSPHOTOR245 STYLUS PHOTOR245 PHOTO R245 PHR245 STYLUSPHOTORX420 STYLUS PHOTORX420 PHOTO RX420 PHRX420 STYLUSPHOTORX425 STYLUS PHOTORX425 PHOTO RX425 PHRX425 STYLUSPHOTORX520 STYLUS PHOTORX520 PHOTO RX520 PHRX520 EPST05514010

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.