No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Orink eco toner for Ricoh Aficio MPC2003/2004/2503 magenta (9.5k.) 841927 ECORIC2003MA

Компатибилен
2 950.00 mkd / €48.06
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Ricoh MP-C-Serie 2004 EX, 2004 EX ASP, 2004 EX SP, 2504, 2504 ASP, 2504 SP, 2004, 2004 SP, 2004 ASP, 2011 SP, 2011, 2003, 2003 SP, 2003 ZSP, 2004 ASPC, 2503, 2503 SP, 2503 ZSP

Ricoh Aficio MP-C-Serie 2004, 2004 ASP, 2004 SP, 2504, 2504 ASP, 2504 SP, 2004 EX, 2004 ASPC, 2004 EX ASP, 2004 EX SP, 2011, 2011 SP, 2003, 2003 SP, 2003 ZSP, 2503, 2503 SP, 2503 ZSP

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.