No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Pilot penkalo Ballpoint , 0,7mm; 1/12 red;BPS-S-F-RED

  • Производител: Pilot
  • Шифра на мојтонер.мк: pipp-s-7-r-5
  • ОЕМ шифра: BPS-F
  • Достапност:
20,00 mkd
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software