No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Pilot penkalo REXGRIP , 0.7mm 1/12

  • Производител: Pilot
  • Шифра на мојтонер.мк: piprg-7-b-5
  • ОЕМ шифра: BPRG-10R-F
  • Достапност:
30.00 mkd / €0.49
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.