No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Fuser pressure roller (silikonski) for HP 1010/1020 LPR-1010-000

  • Производител: Spare parts
  • Шифра на мојтонер.мк: rd.pfr.hp1010
  • ОЕМ шифра: Н/А
  • Достапност:
1 150.00 mkd / €18.73
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.