No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Fuser pressure roller (silikonski) for HP 130FN

  • Производител: Spare parts
  • Шифра на мојтонер.мк: rd.pfr.hp130fn
  • ОЕМ шифра: 130FN
  • Достапност:
1 260.00 mkd / €20.53
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.