No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Fuser pressure roller (silikonski) for HP 1022,3050,3052,3055 LPR-1022-000

  • Производител: Spare parts
  • Шифра на мојтонер.мк: rd.pfr.hp3050
  • ОЕМ шифра: Н/А
  • Достапност:
1 320.00 mkd / €21.57
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.