No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Fuser pressure roller for Samsung 3470

  • Производител: Spare parts
  • Шифра на мојтонер.мк: rd.pfr.sam3470
  • ОЕМ шифра: Н/А
  • Достапност:
330.00 mkd / €5.38
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.