No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

I-A crtg. for HP Desingjet DNJ1000/1050 black No.80 350ml. C4871A

Компатибилен
  • Производител: N/B
  • Шифра на мојтонер.мк: sb.hpc4871a
  • ОЕМ шифра: C4871A
  • Достапност:
2 900.00 mkd / €47.24
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.