No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

TJ drum for BrotherDCP 1510/1512/HL1110/1112/MFC 1810/1815 (10k.) DR1050/1030/1060/1090

Компатибилен
690.00 mkd / €11.27
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Brother HL-Serie 1210 WVBP, 1212 WVB, 1110, 1112, 1210, 1210 W, 1212 W, 1212, 1110 E, 1112 A, 1110 R

Brother MFC-Serie 1810, 1910 W, 1910

Brother DCP-Serie 1610 WE, 1612 WVB, 1510, 1512, 1610 W, 1610, 1612, 1612 W, 1510 E, 1512 A

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.