No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

TJ crtg. for Epson St.SX125/425W/BX305F magenta (150p.) 6.6ml. C13T12834011 NE-T1283M

ПРОМОЦИЈА
Компатибилен
150.00 mkd / €2.44
135.00 mkd / €2.20
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Epson Stylus Color-Serie T 22

Epson Stylus SX-Serie 125, 420 W, 425 W, 130, 445 W, 435 W, 235, 235 W, 230, 430 W, 440 W, 438 W

Epson Stylus S-Serie 22, 22

Epson Stylus Office BX-Serie 305 FW Plus, 305 F, 305 F, 305 F, 305 FW, 306 FW +

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.