No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Utax drum for Brother DCP L2500D, DCP L2540DN, HL-L2300D, HL-L2340DW, HL-L2360DN, (12k.) DR2300, BD-DRUM DR2300 BK*E

Компатибилен
910.00 mkd / €14.82
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Brother HL-L-Serie 2300, 2300 D, 2340, 2340 DW, 2360 DN, 2360, 2365 DW, 2365, 2320 D, 2321 D

Brother MFC-L-Serie 2700, 2700 DW, 2720 DW, 2720, 2740 DW, 2740, 2700 DN

Brother DCP-L-Serie 2540, 2540 DN, 2520 DW, 2520, 2500, 2500 D, 2560 DW, 2560

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.