No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Utax drum for Brother HL L2375/DCP L2510D/ L2550DN/MFC L2750 (12k.) DR2400

ПРОМОЦИЈА
Компатибилен
710.00 mkd / €11.60
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Brother HL-L-Serie 2310 D, 2350, 2350 DW, 2370, 2370 DN, 2375, 2375 DW

Brother MFC-L-Serie 2710, 2710 DW, 2730, 2730 DW, 2750, 2750 DW, 2710 DN, 2750 DW, 2750 DW, 2750 DW

Brother DCP-L-Serie 2110, 2110 D, 2510, 2510 D, 2530, 2530 DW, 2550, 2550 DN, 310, 2537 DW, 2537, 2530 DW

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.