No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Utax crtg. for BrotherMFC J5330DW/5730DW/J5930DW/J6530DW/J6930DW/J6935DW black (500p.) LC3219BK

Компатибилен
710.00 mkd / €11.57
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Brother MFC-J-Serie 5330 DW, 5730 DW, 6530 DW, 6930 DW, 5330, 5730, 6530, 6930, 6935, 6935 DW, 5335, 5335 DW, 5930, 5930 DW, 5330 DW (G1), 5930 DW (G1), 6935 DW (G1), 6930 DW (G1)

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.