No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Utax crtg. for HP OJ Pro 8000/8500 magenta high cap. (2p.) No.940xl C4908AE, M*E

Компатибилен
410.00 mkd / €6.69
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Hewlett Packard Officejet Pro-Serie 8500 Wireless Staples EcoEasy Edition, 8000, 8500, 8500 AIO, 8000 Wireless, 8500 W, 8000 AIO, 8000 W, 8500 Wireless, 8500 A, 8500 A Plus, 8000 Enterprise, 8000 Enterprise E-AIO, 8500 A Premium, 8500 Premier

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.