No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Utax crtg. for HP OJ 6000/6500/7000 black (1.2p.) No.920xl CD975AE

Компатибилен
250.00 mkd / €4.07
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Hewlett Packard Officejet-Serie 6500, 6500 Wireless, 6000, 6000 Wireless, 6500 AIO, 7000, 6000 SE, 6500 SE, 6000 AIO, 7000 SE, 7000 AIO, 7000 Wireless, 7000 Wide, 6000 Wide, 6500 Wide, 6500 A, 6500 A Plus, 6500 W, 7500 A, 7500 AE, 7500 A WF E-AIO, 7500, 7500 WF, 7000 IAL EDITION, 6000 IAL EDITION, 7000 A

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.