No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Utax toner for Kyocera FS1041, FS1220/1320MFP TK1115 (1.6k.)

Компатибилен
740.00 mkd / €12.05
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -
TK1115 KYO FS1041 TONER BLK 1T02M50NL0 1600p ISO/IEC19752 TK-1115 TK1115 TK 1115 KYOCERA 1T02M50NL0 FS-1041 FS1041 FS 1041 FS-1220MFP FS1220MFP FS 1220MFP FS-1320MFP FS1320MFP FS 1320MFP

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.