No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Utax toner for OKI C 300/310/330/500/510/511/530 magenta (2k.) 44469705

Компатибилен
520.00 mkd / €8.47
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

OKI MC-Serie 361, 361 DN, 351, 351 DN, 561, 561 DN, 352, 362, 352 DN, 362 DN, 562 DN, 562 DNW, 562

OKI C-Serie 310, 300, 310 DN, 330 DN, 510 DN, 530 DN, 330, 510, 530, 300 DN, 511, 531, 531 DN, 331 DN, 511 DN, 331

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.