No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Verbatim CD-R,52x, bulk 50 Matt Silver (no cake) 63308

  • Производител: Verbatim
  • Шифра на мојтонер.мк: ver.c.sp50b
  • ОЕМ шифра: 63308
  • Достапност:
630.00 mkd / €10.26
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.