No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Verbatim DVD-R,4.7Gb 16x, Printable, spindle/ cake of 50 43533/43649

  • Производител: Verbatim
  • Шифра на мојтонер.мк: ver.d-sp50p
  • ОЕМ шифра: 43533
  • Достапност:
910.00 mkd / €14.82
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.